Werkwijze

Persoonlijke begeleiding

In een persoonlijk begeleidingstraject breng ik veranderingen aan in je eet- en beweegpatroon. Het bestaat uit een kennismaking, intake en een aantal consulten waarin we de vorderingen bespreken. In het begin ontmoeten we elkaar eens per week, dit bouwen we af naar eens per twee weken/maand. Het aanleren van nieuwe gewoonten vraagt tijd, reken daarom zeker op een begeleidingsduur van drie maanden. De precieze duur en de intensiteit van de begeleiding stellen we in overleg vast.

Kennismakingsgesprek (20 minuten)

In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Ik geef aan wat ik je kan bieden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, je besluit zelf of je door mij begeleid wilt worden. Is dat het geval dan mag je een week per dag een eetverslag bijhouden.

Intake gesprek (45 min.)

Tijdens het intake gesprek vorm ik me een beter beeld van jou en je wensen. Hiervoor stel ik je veel vragen over eten, bewegen, je dagindeling enz. Je wordt gemeten en gewogen. Voor de daaropvolgende week krijg je een aantal tips en informatie mee waar je alvast mee aan de slag kunt.

Uitgebreid consult (45 min.)

Aan de hand van je eetverslag en de intake krijg je van mij een basis dagmenu waarin rekening is gehouden met jouw situatie, energiebehoefte en voorkeuren. Vanaf nu werk je gericht aan verandering van gewoontes!

Vervolgconsulten (15 min.)

In een vervolgconsult bespreken we hoe het de afgelopen tijd is gegaan en hoe je om kunt gaan met moeilijkheden die je ondervindt. Je wordt gemeten en gewogen. Ik geef informatie, er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Neem bij elk bezoek je persoonlijke map mee. Bij elk consult krijg je aanvullingen en de uitslag van de meting.

Eenmalig voedingsadvies

Een eenmalig voedingsadvies is geschikt als je vragen over voeding hebt, maar niet geïnteresseerd bent in een begeleidingstraject. Het bestaat uit twee gesprekken: een kennismaking om jouw vragen duidelijk te krijgen en een gesprek waarin ik je informatie en materiaal meegeef waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Online advies en consult aan huis

Als je het prettig vindt, kan ik ook bij jou thuis komen, mits het in Veenendaal is.

Er is ook een mogelijkheid om online advies te krijgen. Daarvoor is het nodig om eerst een voedingsanalyse te maken. Dat kunnen we ook via de mail doen. Op basis daarvan krijg je van mij een persoonlijk voedingsadvies.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.